Pubiza Link Paylaş Para Kazan!

 

Tıkla Kaydol

Merhaba dostlar, bugün sizlere benimde aktif olarak kullandığım link kısaltma uygulaması olan pubiza'yı tanıtacağım.

Kısaca pubiza klasik bir reklam verme platformudur. Eğer bir website trafiğiniz veya sosyal medyada tanınmış biri iseniz gelirleriniz tıklanmanızla doğru oranda artar.

Yani ne kadar çok tıklanma o kadar çok gelir artışı demektir.

Ayrıca eğer sosyal medyada tanınmış biri iseniz siteden influencer kaydı yapabilir ve markalardan gelecek reklamları yayınlayarak para kazanabilirsiniz.

Kayıt olmak çok kolay! : Kayıt Ol

Tek yapmanız gereken siteye girmek ve kayıt ol bölümünden ad, e-posta ve şifrenizi girerek anında hesap oluşturabilirsiniz.

Kaydolduktan sonra karşınıza şu şekilde bir panel gelecek ve istatistikleriniz görünecektir.

Sadece link kısaltmadan değil, aynı zamanda eğer bir websiteniz var ise intro veya popup gibi reklamlarda ekleyebilirsiniz.
Şimdilik link kısaltmayı göstereceğim;
Karşınıza gelen bu panelde yukarıda ilk göreceğiniz şeylerden biri de link kısaltma bölümüdür bu bölümü soldaki kısaltmak istediğiniz linki girip,
Sağ taraftan linkinizin kategori seçimini yapıp kısalt butonuna bastığınızda aşağıda gördüğünüz gibi size yeni kısaltılmış bir link oluşturacaktır.


Artık tek yapmanız gereken verilen linki kopyalayıp web sitenize veya herhangi bir kullanıcı trafiği içeren bir yere yapıştırın ve kazanmaya başlayın.
Linkinize tıklayan kullanıcıların bundan sonra para kazanmanız için yapması gereken tek şey linke tıkladıklarında karşına gelecek ekrandan reklamı geç veya skip ads butonuna basmak olacaktır.

Para kazandım fakat kartıma nasıl çekeceğim?

çok kolay.
pubiza'nın ödeme biçimlerinde şuanlık sadece paypal ve papara bulunmaktadır.
paypal ülkemizde desteklenmediği için papara kullanabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken profilinize girip papara cüzdan numaranızı girmek ardından ödeme almaya başlayabilirsiniz.

Bol kazançlar!

Yorumlar